Ce mașină conduce Marina Voica la 88 de ani. Artista are permis de conducere din 1976 „Am încă vederea bună și reacții normale”

Ce mașină conduce Marina Voica la 88 de ani. Artista are permis de conducere din 1976 „Am încă vederea bună și reacții n
📅 2024-09-16

Marina Voica, pe numele ei Marina Nicolskaia, românca de origine rusă, una dintre cele mai iubite soliste de muzică ușoară din România, a mărturisit de-a lungul anilor că are o pasiune pentru șofat. Iubește mașinile, de altfel, în 2021, artista a fost extrem de fericită când s-a urcat la volanul unei mașini de curse. Marina Voica se urcă la volan cu același curaj ca în tinerețe, mai ales că are permisul de conducere de aproape 50 de ani. Și totuși, ce mașină conduce cântăreața ajunsă la vârsta de 88 de ani?

Ce mașină conduce Marina Voica la 88 de ani / foto: arhiva Click!

Pasiunea pentru șofat a Marinei Voica este una veche, până și în prezent se urcă la volan cu același curaj ca în tinerețe. În trecut, solista s-a încumetat să conducă un tanc, iar, la nevoie, s-a așezat fără emoții și pe scaunul unui pilot de avion. Are de aproape 50 de ani permisul de conducere, din 1976 mai exact, și nu are de gând să renunțe la el. Ce mașină conduce artista ajunsă la frumoasa vârstă de 88 de ani?

Ce mașină conduce Marina Voica la 88 de ani

Marina Voica și-a cumpărat la vârsta de 86 de ani un model nou de Volkswagen Beetle de culoare galben. Tot atunci, artista dezvăluia că încă are încredere în abilitățile ei de șoferiță și nu are de gând să renunțe la permisul de conducere, căci este de părere că încă mai poate fi în trafic.

Am încă vederea bună și reacții normale. Iar asta mă face să mă urc cu încredere la volanul mașinii mele, un model nou, pe care mi l-am cumpărat destul de recent. E un Volkswagen Beetle, la care apelez ori de câte ori mă deplasez prin Breaza, să-mi fac în special cumpărăturile, fiindcă nu mai pot să car, la vârsta mea! Așa că ori de câte ori merg la piață sau la magazinele din oraș, mă ajut de ea”, declara Marina Voica, în urmă cu ceva timp, pentru playtech.ro.

De asemenea, solista a mai dezvăluit că, în tinerețe, îi plăcea foarte mult să plece cu mașina la mare, iubind adrenelina pe care o simțea când depășea camionele.

Pe vremea acea adoram să merg cu mașina la mare. Mergeam des pe distanța București-Mangalia fără nicio oprire. Și știți de ce? Fiindcă adoram să depășesc camioanele și când vedeam cât de multe erau în trafic nu mai vroiam decât să ajung cât mai repede la destinație. Dacă aș fi făcut și cel mai scurt popas, ar fi însemnat să mă iau iar la trântă cu ele. E drept, ajungeam frântă la mare, dar ajungeam!”, a mai spus Marina Voica.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Premiile Emmy 2024: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu. Sofía Vergara, decolteu de infarct

Lux și opulență la cea de-a 76-a ediție a premiilor Primetime Emmy, duminică seară! Actrițele au strălucit pe covorul roșu de la Peacock Teather din Los Angeles, făcând să pară că evenimentul este, de fapt, o paradă a modei. Click! îți prezintă cele mai frumoase ținute de la prestigioasa gală.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..