Câte clase și ce studii are Adi Nartea. Cum arată Alina, soția concurentului din „Asia Express”

Câte clase și ce studii are Adi Nartea. Cum arată Alina, soția concurentului din „Asia Express”
📅 2024-09-14

Probabil că fanii emisiunii „Asia Express” îl cunosc pe Adrian Nartea pentru rolul său din iubitul serial „Vlad”, difuzat în trecut la PRO TV. Cu toate că pentru o scurtă perioadă de timp a dispărut de pe micile ecrane, actorul a acceptat provocarea de pe Drumul Zeilor, unde face echipă cu prietenul și colegul său de breaslă, Cosmin Vîjeu. Ce nu multă lume știe este faptul că nu a urmat vreun curs de actorie. Ce studii are Adi Nartea?

Câte clase și ce studii are Adi Nartea / foto: colaj Instagram

Protagonistul serialului de la Pro TV, „Vlad”, a visat dintotdeauna să devină actor, însă, cu toate că a început trei facultăți până și-a descoperit cu adevărat vocația, nu a urmat vreun curs de actorie. Nu multă lume știe acest lucru, dar Adrian Nartea a apărut pentru prima oară pe sticlă într-o reclamă a unei bănci. Ulterior, Catinca Roman l-a remarcat, și alături de Cătălin Botezanu şi alţi designeri l-au solicitat în prezentările lor de modă. Ei bine, și de aici până la debutul în televiziune ca actor de telenovele nu a mai fost decât un pas.

Ce studii are Adrian Nartea

Născut pe data de 6 august 1981, Adrian a practicat voleiul și snowboard-ul, în perioada 1996-2004. Iubind sportul, a ales o facultate de profil. Prin urmare, absolvit Faculatatea de Educație Fizică și Sport din Brașov.

Eu tot timpul am vrut să dau la UNATC, nu am mai putut, ar fi fost a patra facultate pe care o începeam. Am început trei, am terminat una. Am început Educație Fizică și Sport la Brașov, facultate pe care am și terminat-o. La bază sunt profesor de Educație fizică și Sport. În paralel, am făcut doi ani de Psihopedagogie, am lăsat-o baltă, după care am venit la București, am început să lucrez și în paralel am făcut Dreptul, pe care l-am lăsat baltă”, declara cu ceva timp în urmă actorul, pentru liberatatea.ro.

În anul 2007, Adrian Nartea a primit primul său rol într-un serial de televiziune, iar de atunci s-a axat pe acest domeniu.

Actorul este căsătorit cu Alina Nartea Ferinceac

De asemenea, este căsătorit cu soția lui, Alina Nartea Ferinceac, și împreună au două fiice, pe nume Mara și Petra. Cei doi sunt împreună de mai bine de 10 ani, formând unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. 

Partenera lui de viață este o prezență discretă în lumina reflectoarelor, dar de fiecare dată când își face apariția alături de soțul ei, atrage toată atenția. Actorul a mărturisit că, într-o anumită perioadă, au fost foarte aproape să pună capăt căsniciei lor.

Eu și Alina suntem împreună din anul 2010 și ne-am căsătorit în anul 2014. După 13 ani de relație este călită, mai ales după toată nebuniile prin care am trecut și chiar din perioada serialului «Vlad». Acea perioadă a fost foarte grea pentru noi, ca și cuplu, pentru că eu plecam dimineața la ora 5, ma întorceam seara la 7, 8. Ea era mereu cu Mara, trebuia să o gestioneze pe ea. Intrasem într-o criză foarte mare de cuplu. Petra, fiica noastră, a venit într-un moment în care noi eram destul de în criză, tulburi. Ulterior, a venit pandemia, care ne-a forțat să stăm în casă, am făcut terapie de cuplu, am încercat să dregem lucrurile și din încercarea asta a apărut Petra.

Atunci, cumva, lucrurile s-au domolit, și valul «Vlad» se încheiase și mi-am dat seama că oricâtă glorie aș avea în «Vlad» sau pe scenă, acasă este altceva. Când ajungi acasă și una este răcită, cealaltă este cu pampersul plin și vin grămadă pe tine, una râde, alta plânge, Alina e supărată în colț, așteptând să vin acasă să preiau din sarcini, este mai important decât cele 3 mii de persoane care te aplaudă pe scenă”, a povestit Adi Nartea, în cadrul podcast-ului lui Teo Trandafir.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Recunoști actrița din imagine? Este una dintre cele mai îndrăgite din România și a jucat în filme apreciate în ultimii ani

Ada Condeescu (36 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale momentului. Tânăra a filmat pentru lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, care va avea premiera în luna octombrie a acestui an. Recent, actrița a răsfoit prin amintiri și a găsit o fotografie inedită din copilărie.

Ce s-a ales de Luminița Dobrescu, prima câștigătoare a trofeului Cerbul de Aur. Motivul pentru care a fugit din țară: „Nu am vrut să...”

Luminița Dobrescu (78 de ani) este prima româncă ce a reușit să câștige Cerbul de Aur pe vremea comunismului, mai exact în 1969. În ciuda faptului că ajunsese pe culmile succesului, cântăreața a decis să părăsească țara și s-a stabilit în Germania.

Cum arată irisul celor mai cunoscute vedete din România. Cine este „colecționarul” care are a realizat fotografii unice cu Irina Fodor, Anamaria Prodan și alte celebrități. Imagini superbe! FOTO

Cum arată irisul celor mai cunoscute vedete din România. Cine este „colecționarul” care are a realizat fotografii unice cu Irina Fodor, Anamaria Prodan și Bobonete

Cele 3 alimente pe care Nadia Comăneci le-a exclus difinitiv din dietă. Ce băuturi alcoolice consumă și cum se menține în formă

Nadia Comăneci se menține într-o formă fizică remarcabilă, chiar și la aproape 63 de ani, demonstrând că disciplina și echilibrul în stilul de viață sunt esențiale pentru sănătate.

Care este numele real al lui Theo Rose! Ce scrie în buletinul juratei de la Vocea României 2024

Care este numele real al lui Theo Rose!

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..