Care este parfumul preferat al Cristinei Șișcanu. Nu orice femeie de rând și l-ar putea permite: „Compoziția captează din primele note”

Care este parfumul preferat al Cristinei Șișcanu. Nu orice femeie de rând și l-ar putea permite: „Compoziția captează di
📅 2024-09-14

Cristina Șișcanu (39 de ani) se numără printre cele mai îndrăgite jurnaliste din țară. Pe lângă faptul că a impresionează prin cariera sa, de succes, soția lui Mădălin Ionescu reușește să facă furori și prin stilul său. Astfel că, multe admiratoare s-au întrebat ce parfum folosește vedeta. 

Cristina Șișcanu a dezvăluit care este parfumul ei preferat

Cât costă parfumul preferat al Cristinei Șișcanu. Vedeta preferă mirosurile orientale

Cristina Șișcanu se ocupă cu sfințenie de imaginea sa. Cu fiecare apariție, vedeta reușește să întoarcă toate privirile, dând mereu dovadă de eleganță și rafinament. Partenera lui Mădălin Ionescu s-a dovedit a fi pasionată de fashion, lucru care a stârnit multe curiozități în rândul admiratoarelor ei. Printre multe altele, fanele sale se întreabă care este parfumul ei preferat.

Cristina Șișcanu folosește un parfum arăbesc / Foto: Facebook

Ei bine, în urmă cu ceva timp, jurnalista a dezvăluit că este înnebunită după „NAEMA” de la Marab Perfumery, un parfum arăbesc de senzație, pe care nu orice femeie de rând și l-ar putea permite, întrucât costul lui se ridică undeva la 130 de dolari, adică aproape 600 de lei. Se pare că vedetei îi plac parfumurile orientale, condimentate, iar asta nu e deloc de mirare, căci așa cum ne-a obișnuit, prezentatoarea TV își dorește să fie admirată de fiecare dată când își face apariția în public.

„Acesta e parfumul meu preferat: “Naema”de la MARAB Perfumery. Creatorul acestui parfum s-a inspirat din peisajul somtuos al unui teatru italian, cu candelabrul său de cristal monumental, atârnând dintr-un tavan bogat artizanal. Și, bineînțeles, drama și măreția operei italiene! Iubire, pasiune, credință, toate aceste sentimente le veți găși într-o sticlă cu mireasma Naema!

Compoziția captează din primele note! Petalele de iris aromate de savoarea coacăzelor coapte dau pasiune parfumului de la prima notă până la ultima! O picătură de rom (ingredient atipic în parfumeria orientală) da o notă exotică si complică acest mix de ingrediente”, scria Cristina Șișcanu, în urmă cu ceva timp, pe pagina sa oficială de Facebook.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Recunoști actrița din imagine? Este una dintre cele mai îndrăgite din România și a jucat în filme apreciate în ultimii ani

Ada Condeescu (36 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale momentului. Tânăra a filmat pentru lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, care va avea premiera în luna octombrie a acestui an. Recent, actrița a răsfoit prin amintiri și a găsit o fotografie inedită din copilărie.

Ce s-a ales de Luminița Dobrescu, prima câștigătoare a trofeului Cerbul de Aur. Motivul pentru care a fugit din țară: „Nu am vrut să...”

Luminița Dobrescu (78 de ani) este prima româncă ce a reușit să câștige Cerbul de Aur pe vremea comunismului, mai exact în 1969. În ciuda faptului că ajunsese pe culmile succesului, cântăreața a decis să părăsească țara și s-a stabilit în Germania.

Cum arată irisul celor mai cunoscute vedete din România. Cine este „colecționarul” care are a realizat fotografii unice cu Irina Fodor, Anamaria Prodan și alte celebrități. Imagini superbe! FOTO

Cum arată irisul celor mai cunoscute vedete din România. Cine este „colecționarul” care are a realizat fotografii unice cu Irina Fodor, Anamaria Prodan și Bobonete

Cele 3 alimente pe care Nadia Comăneci le-a exclus difinitiv din dietă. Ce băuturi alcoolice consumă și cum se menține în formă

Nadia Comăneci se menține într-o formă fizică remarcabilă, chiar și la aproape 63 de ani, demonstrând că disciplina și echilibrul în stilul de viață sunt esențiale pentru sănătate.

Care este numele real al lui Theo Rose! Ce scrie în buletinul juratei de la Vocea României 2024

Care este numele real al lui Theo Rose!

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..