Aurel Pădureanu lămurește misterul dispariției rochiilor Corneliei Catanga: „Săraca, am îngropat-o într-un sac! Am dat peste 100 din ținutele ei de scenă!” Ce mesaj are pentru Sonia Trifan

Aurel Pădureanu lămurește misterul dispariției rochiilor Corneliei Catanga: „Săraca, am îngropat-o într-un sac! Am dat p
📅 2024-09-16

Aurel Pădureanu a venit cu lămuriri în scandalul creat, recent, pe marginea rochiilor regretatei Cornelia Catanga. Iată ce mesaj are artistul pentru creatoarea de modă, Sonia Trifan, cea care a îmbrăcat-o pe Catanga în toate aparițiile ei din concerte și de la la TV. 

Aurel Pădureanu: „Nu am nimic cu Sonia Trifan! Ea și Cornelia au fost prietene bune” 

Au trecut trei ani de la moartea Corneliei Catanga, dar Aurel Pădureanu (74 de ani) nu-și găsește liniștea! Recent, în presă s-a zvonit că artistul s-ar fi văitat că nu mai are decât o rochie de la regretata Cornelia Catanga și că nu ar mai avea haine să dea de pomană. 

Scandalul a ajuns până la designerița Sonia Trifan, cea care obișnuia să-i împrumute ținute de scenă Corneliei Catanga. Sonia a precizat, însă, că artista lua rochii de la ea și apoi le returna în saci. 

Sonia i-a făcut și rochii Catangăi, iar pe una dintre ele a oferit-o chiar ea cadou unei fane, în direct la o emisiune tv. 

Aurel Pădureanu a ținut să intervină în tot scandalul creat și să lămurescă ce s-a întâmplat, de fapt, cu garderoba regretatei soliste.

„Nora mea a dat peste 100 de rochii ale Corneliei unor femei de la țară să le poarte la nunți!”

„Vreau să lămuresc toată tevatura asta care s-a creat cu rochiile Corneliei. Eu nu nimic cu Sonia Trifan, Doamne ferește! Nu am zis niciodată ceva rău despre ea. 

Dimpotrivă, eu o respect, ea mereu a ajutat artiștii cu ținute și nu le-a cerut nimic în schimb!

Ea era prietena bună cu Cornelia, nu doar că i-a împrumutat rochii, dar a și făcut câteva special pentru ea! 

Cornelia a avut multe rochii. Eu i le-am dat  norei mele, care a dat cred peste 100 de rochii undeva la țară, unor femei care erau fane ale Corneliei, să meargă cu ele la nunți, parastase sau botezuri. 

Vreau să-i mulțumesc Soniei pe această cale pentru tot ce a făcut pentru Cornelia. A fost și la ea la înmormântare. Puțini au venit atunci că era cu restricțiile impuse în pandemie”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru Click!

„Pe Cornelia am înmormântat-o într-un sac! Ne-au tratat ca pe gunoaie în pandemie!”

Artistul suferă și acum în tăcere! Este mâhnit și supărat că soția lui a fost înmormântată într-un sac după regulile stricte impuse în pandemie de autorități. 

De altfel, Pădureanu a și deshumat-o ulterior pe Catanga, pentru a-i face un cavou. 

„Ce să mai vorbim noi acum de rochiile ei când pe ea, săraca, am înmormântat-o într-un sac?! 

Eu am vrut s-o îngrop în rochie, dar nu s-a putut! Așa ne-au tratat ei atunci în pandemie, pe noi artiștii, ca pe niște gunoaie! Dacă murea vreunul din Guvern îl mai îngropa în sac?!

Eu de la Cornelia mai am acum doar costumul ei de țigancă. Atât mi-a mai rămas de la ea!”, a mai spus artistul, pentru Click!

„Vreau să fac un spectacol în memoria ei!”

Aurel Pădureanu mai are o dorință arzătoare: vrea să organizeze un spectacol în memoria Corneliei Catanga.

„Eu atât mai vreau: să fac un spectacol grandios în memoria ei! Însă, e foarte greu! Trebuie bani mulți!

Mai trist este că acei care ne erau prieteni atunci când ea trăia, acum nici nu mă mai bagă în seamă!”, a mai spus supărat artistul. 

Se pregătește să devină bunic 

Aurel Pădureanu așteaptă cu sufletul la gură ca luna aceasta să devină bunic. Nora sa Alina, soția fiului sau, Alex, va aduce pe lume o fetiță.

„Sunt foarte emoționant! O s-o cheme Anastasia Cornelia, în amintirea bunicii ei. De abia aștept s-o strâng la piept”, a mai spus artistul. 

Cornelia Catanga (63 de ani) s-a stins din viață la data de 26 martie 2021, la Spitalul Universitar din București, în urma unui stop cardio-respirator. Artista a fost înmormântată atunci după protocol Covid.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Ce părere are Mihaela Rădulescu despre Iulia Vântur. Vedeta TV i-a zis în direct, pe Insagram ce gândește, iar actrița a reacționat imediat. FOTO

Recent, Iulia Vântur a atras atenția pe Instagram după ce a postat o imagine spectaculoasă, care a stârnit rapid reacții din partea fanilor și prietenilor apropiați.

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..