Anunțul făcut de Andreea Bălan după un an de relație cu Victor Cornea. Ce spune artista despre căsătorie: „Mai bine așa...”

Anunțul făcut de Andreea Bălan după un an de relație cu Victor Cornea. Ce spune artista despre căsătorie: „Mai bine așa.
📅 2024-09-16

Andreea Bălan (40 de ani) și Victor Cornea (31 de ani) formează un cuplu de ceva timp și se înțeleg de minune, cel puțin asta reiese din mărturisirile artistei. Vedeta a fost soția lui George Burcea, tatăl fetițelor sale, însă de această dată nu vrea să se mai grăbească în ceea ce privește o nouă căsătorie.

Andreea Bălan alături de Victor Cornea

„Ne iubim foarte mult și o hârtie nu face diferența”

Andreea Bălan a mai spus o dată „Da” în fața altarului, însă de această dată vedeta nu își mai dorește neapărat să fie cerută în căsătorie. Cu toate acestea, blondina rcunoaște că nu ar putea spune „Nu” în fața unei astfel de propuneri, pe viitor.

„Suntem alături unul de celălalt. Momentan mai așteptăm, vedem. Nu e ceva ce doresc cu ardoare, pentru că contează foarte mult conexiunea sufletelor. Noi ne iubim foarte mult și o hârtie nu face diferența. Drept dovadă au fost cazuri, și la mine, unde hârtia mai mult a stricat și a pus presiune și nu a fost ok. Mai bine așa, totul încet”, a declarat Andreea Bălan, potrivit Spynews.

Andreea Bălan, mereu alături de Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt mereu alături unul de celălalt, iar ori de câte ori are ocazia, artista își însoțește partenerul la competițiile de tenis.

„A fost acum o vacanță de o săptămână la Lacul Como, a avut el acolo turneu, a și câștigat și ne-am bucurat tare de tot că a venit cu încă un trofeu acasă, dar nu mai plec. Nu mai plec până în noiembrie, să termin cu Sala Palatului și am o lună, o lună și ceva și e ultima sută de metri. După Sala Palatului vreau să mă odinesc, îmi doresc să ajung iar în Australia, la Australian Open, să mă bucur, să culeg roadele acestui concert”, a mai spus ea.

Pe de altă parte, cântăreața mărturisește că nu este deloc deranjată de părerile celor din jur cu privire la diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea. Deși îi despart 10 ani, întrucât ea are 40, iar el 31, cei doi au o relație bine închegată și tocmai acest aspect face ca lucrurile dintre ei să meargă perfect, spune ea, potrivit Fresh by Unica.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Premiile Emmy 2024: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu. Sofía Vergara, decolteu de infarct

Lux și opulență la cea de-a 76-a ediție a premiilor Primetime Emmy, duminică seară! Actrițele au strălucit pe covorul roșu de la Peacock Teather din Los Angeles, făcând să pară că evenimentul este, de fapt, o paradă a modei. Click! îți prezintă cele mai frumoase ținute de la prestigioasa gală.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..