Adela Popescu a uitat de celebritate pentru o zi. Imagini adorabile alături de copiii ei: „Nu mi te imaginam făcând și de astea”

Adela Popescu a uitat de celebritate pentru o zi. Imagini adorabile alături de copiii ei: „Nu mi te imaginam făcând și d
📅 2024-09-14

Adela Popescu se află la țară, în satul în care s-a născut, iar asta probabil din cauza dorului de copilărie sau din... lipsa lui Radu Vâlcan. Vedeta a creat nostalgie printre fanii săi, întrucât s-a filmat în timp ce „meșterea” treburi în gospodărie, lucru care a întors pe toată lumea în timp. 

Adela Popescu

„Am prin culesul viei. A fost o zi superbă”

Adela Popescu a evadat din agitația urbană și a plecat pentru câteva zile la țară, în satul natal, acolo unde au așteptat-o părinții săi. Vedeta nu a plecat singură, ci cu copiii, care s-au bucurat enorm să își petreacă timpul pe meleagurile simple ale bunicilor. 

Partenera lui Radu Vâlcan a publicat un filmuleț în care le arată fanilor ce activități a făcut în gospodărie. Deși mulți credeau că nu ar pune niciodată mâna la treabă, prezentatoarea TV a dovedit că este un om simplu, fără aere de vedetă și că nu a uitat de unde a plecat.

Astfel că, partenera lui Radu Vâlcan a cules via, a făcut must, iar la final s-a ospătat cu o varză călită în stil țărănesc și o pălincă sănătoasă, de la mama ei. Mai mult, actrița a mărturisit că ziua petrecută în stil tradițional a bucurat-o enorm. 

„Nu era în plan, dar am prins culesul viei. Împreună, cu mic, cu mare, am cărat găleți cu struguri, am dat la lin, am băut must și la final ne-am omenit cu o varză călită cu ardei iute și țuică de prune. Chiar a fost o zi superbă”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram. 

De ce nu vor Radu Vâlcan și Adela Popescu să lucreze împreună

Radu Vâlcan și Adela Popescu se iubesc nebunește, însă atunci când vine vorba despre viața profesională, cei doi nici nu vor să se vadă. Actorii din „Iubire și onoare” susțin că pentru liniștea lor, cel mai bine este să lucreze separat atunci când se ivesc diferite proiecte în cariera lor.

„Nu, pentru că ne știm limitele. Știm foarte bine până unde este bun unul cu celălalt, profesional vorbesc. Nu trebuie confundate posturile noastre. Ne place foarte mult, atunci când ajungem acasă, să vorbim despre ce s-a întâmplat în ziua respectivă. Ea, când vine în Thailanda, este martoră a filmărilor, vede ce se întâmplă și îi place.

Este o fană a emisiunii (Insula Iubirii – n.red.). La fel e și în cazul meu, atunci când ea participă la un proiect. Efectiv stau și o admir cu emoție de fiecare dată. Și nu cred că e sănătos când doi parteneri lucrează împreună la un proiect. Nu că n-ar funcționa. Este pur și simplu părerea mea. Așa simt”, a declarat Radu Vâlcan pentru Unica.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Cu ce se ocupă Selina, iubita lui Victor Slav. Drama cumplită prin care a trecut concurenta de la Asia Express 2024

Victor Slav și Elena Lupu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de câțiva ani și par să fie de nedespărțit. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă iubita prezentatorului, dar și ce poveste de viață ascunde.

Cu câți ani este mai mare Jojo decât soțul ei. Diferența neașteptată de vârstă dintre actriță și Paul Ipate

Jojo și Paul Ipate sunt împreună de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, iar marele eveniment a avut loc în Italia, într-un cadru spectaculos. Au o familie minunată și se înțeleg de minune, însă puțini sunt cei care știu că între cei doi există o diferență considerabilă de vârstă.

Ilinca Goia, adevărul despre viața din America. Motivul pentru care a ales să se întoarcă în țară: „Asta spune în puține cuvinte cam cum m-am simțit tratată acolo”

Ilinca Goia (55 de ani) este o mare actriță, apreciată la scară largă. Deși a primit bursă de studii și a fost premiată în America pentru talentul său actoricesc, aceasta a decis să se întoarcă în România. Ce a determinat-o să ia această decizie, a mărturisit chiar ea.

Recunoști actrița din imagine? Este una dintre cele mai îndrăgite din România și a jucat în filme apreciate în ultimii ani

Ada Condeescu (36 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale momentului. Tânăra a filmat pentru lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, care va avea premiera în luna octombrie a acestui an. Recent, actrița a răsfoit prin amintiri și a găsit o fotografie inedită din copilărie.

Ce s-a ales de Luminița Dobrescu, prima câștigătoare a trofeului Cerbul de Aur. Motivul pentru care a fugit din țară: „Nu am vrut să...”

Luminița Dobrescu (78 de ani) este prima româncă ce a reușit să câștige Cerbul de Aur pe vremea comunismului, mai exact în 1969. În ciuda faptului că ajunsese pe culmile succesului, cântăreața a decis să părăsească țara și s-a stabilit în Germania.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..