Shakira, supărată pe Fiscul spaniol: „Am fost arsă pe rug ca o vrăjitoare!”

Shakira, supărată pe Fiscul spaniol: „Am fost arsă pe rug ca o vrăjitoare!”
📅 2024-09-16

Shakira (47 de ani) a declarat că autoritățile spaniole au  „ars-o pe rug” în public, ca pe o vrăjitoare din vremea Inchiziției. Artista de origine columbiană, care deține o avere de 300 de milioane de dolari, a spus că a plătit mai mult decât trebuie, în cazul de fraudă fiscală care s-a judecat ani întregi.

Shakira a declarat că nu a fost tratată corect de autoritățile spaniole (Foto: GettyImages)

Shakira a plătit o amendă de peste 7.000.000 $

Anul trecut, vedeta a pledat vinovată la șase infracțiuni de fraudă fiscală, în schimbul unei pedepse de trei ani de închisoare cu suspendare și a unei amenzi de peste 7 milioane de dolari.

Acum, ea susține că nu a fost tratată corect de Fiscul spaniol, acuzând că a fost demarată o campanie sexistă împotriva ei. „Au vrut să facă public faptul că nu-mi plătesc taxele, deși adevărul este că am plătit mai mult decât ar fi trebuit. Cel mai frustrant lucru a fost să văd că o instituție a statului părea mai interesată să mă ardă public pe rug decât să-mi asculte motivele”, a afirmat Shakira, pentru cotidianul El Mundo.

Anul trecut, Shakira s-a mutat în SUA

După ce s-a despărțit de fostul fundaș de la FC Barcelona, Gerard Piqué (37 de ani), Shakira s-a mutat în 2023 cu cei doi copii ai ei, Sasha (9 ani) și Milan (11 ani), în Statele Unite ale Americii. Însă, problemele cu autoritățile din Spania nu s-au oprit.

„Știam de la început că povestea falsă a Agenției Fiscale a încurcat și manipulat două intenții total diferite: una era dorința de a mă stabili într-o țară și alta, foarte diferită, de a avea o relație care se desfășura în această țară. Au schimbat una cu alta pentru a mă transforma în rezident fiscal din 2011 și a crea obligații care nu existau.

O persoană care are turneu în jurul lumii nu poate avea intenția de a avea rezidența fiscală într-un loc doar pentru că persoana cu care are o relație e stabilită acolo. Ar fi ca și cum un turist care merge în vacanță în Ibiza devine rezident doar pentru că are o aventură acolo”, a mai spus Shakira.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Ce părere are Mihaela Rădulescu despre Iulia Vântur. Vedeta TV i-a zis în direct, pe Insagram ce gândește, iar actrița a reacționat imediat. FOTO

Recent, Iulia Vântur a atras atenția pe Instagram după ce a postat o imagine spectaculoasă, care a stârnit rapid reacții din partea fanilor și prietenilor apropiați.

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..