Se poartă crăpăturile sexy pe picior, la Festivalul de Film de la Veneția! Ce dive au ieșit în evidență

Se poartă crăpăturile sexy pe picior, la Festivalul de Film de la Veneția! Ce dive au ieșit în evidență
📅 2024-09-16

Divele au făcut parada modei zilele acestea la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, care are loc în perioada 28 august-7 septembrie. Actrițele și manechinele au optat pentru rochie elegante, cu crăpături curajoase în zona picioarelor.

Taylor Mega a strălucit pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția 2024

Taylor Mega a purtat o rochie albastră, la Festivalul de Film de la Veneția 2024 (Foto: Profimedia)

Taylor Mega (30 de ani) a făcut furori la premiera filmului „Maldoror”, îmbrăcată într-o rochie bleu de la Loreti by Lora Lilova, care i-a scos în evidență picioarele lungi și suple. În picioare, vedeta din Italia a purtat o pereche de sandale cu barete transparente și tocul cui. Taylor și-a coafat părul blond în bucle lejere, iar drept accesorii a ales cercei argintii cu diamante.

Alessia Lanza, într-o rochie cu spatele gol

Alessia Lanza a ales o rochie fucsia (Foto: Profimedia)

La rândul său, Alessia Lanza (24 de ani) a captivat toată atenția pe covorul roșu de la premiera filmului „Babygirl”, într-o rochie fucsia cu spatele gol și cu o crăpătură înaltă. Ținuta din catifea i-a evidențiat silueta fără cusur. În picioare, blondina a purtat sandale negre din piele.

Michael Persico, într-o rochie-furou

Nici prezentatoarea TV Michaela Persico nu s-a lăsat mai prejos. Ea a purtat o rochie tip furou de culoare neagră, de la Michele Giambrocono Couture, care i-a evidențiat bustul generos și picioarele sexy. Italianca a asortat la ținută o pereche de sandale negre din piele, iar ca accesorii a ales să poarte un lanț argintiu masiv și cercei cu diamante.

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, cea mai decoltată de la festival

Ultima, dar nu cea din urmă, este Georgina Rodriguez (30 de ani), iubita lui Cristiano Ronaldo (39 de ani), care a optat pentru o rochie albă, fără bretele, la premiera filmului „Queer”. Ținuta sexy i-a venit ca turnată, iar fotoreporterii prezenți la eveniment au profitat de ocazie și au fotografiat-o din toate unghiurile. Celebra brunetă a optat pentru o pereche de sandale bej, iar părul și l-a coafat în bucle lejere. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Ce părere are Mihaela Rădulescu despre Iulia Vântur. Vedeta TV i-a zis în direct, pe Insagram ce gândește, iar actrița a reacționat imediat. FOTO

Recent, Iulia Vântur a atras atenția pe Instagram după ce a postat o imagine spectaculoasă, care a stârnit rapid reacții din partea fanilor și prietenilor apropiați.

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..