Robbie Williams a anunțat că i-au murit ambii câini în aceeași seară: „Suntem devastați”

Robbie Williams a anunțat că i-au murit ambii câini în aceeași seară: „Suntem devastați”
📅 2024-09-16

Robbie Williams și Ayda Field au fost copleșiți de durere după ce ambii lor câini, Poupette și Walle, au murit în aceeași noapte, în pat. Cuplul a făcut publică vestea tragică pe Instagram, exprimându-și profunda tristețe și considerând această pierdere drept „închiderea unui capitol uriaș” din viața lor.

Robbie Wiliams.

Poupette a fost considerată „umbra” lui Ayd, soția lui Robbie Wiliams 

 Într-o postare emoționantă, Ayda Field, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că Poupette a fost alături de ea timp de 18 ani, înainte de a-l cunoaște pe cântărețul britanic. Poupette a fost considerată „umbra” lui Ayda, fiind o prezență constantă și iubitoare în viața ei. După ce a început relația cu Robbie, Poupette a fost acceptată și iubită de acesta, iar împreună l-au adus în familia lor și pe Walle, care a devenit parte esențială din viața lor.

În ultimele momente ale lor, Poupette și Walle au fost înconjurați de iubire și au ascultat melodia „Dancing Queen” de la ABBA, înainte de a părăsi această lume. 

Cei doi câini, martorii tuturor etapelor importante din viața cuplului

Poupette și Walle

Poupette și Walle au fost martorii tuturor etapelor importante din viața cuplului, inclusiv a nașterii celor patru copii ai lor și a multiplelor turnee și călătorii. În 2010, câinii au avut roluri speciale la nunta lor, Poupette fiind domnișoară de onoare și Walle fiind cavalerul de onoare al lui Robbie.

Ayda a mai povestit că tristețea pierderii lor este profundă și că nu va mai avea „umbra” ei dragă să o întâmpine acasă. „Suntem devastați.Tristețea ar putea fi greu de înțeles pentru cineva care nu a avut niciodată un animal de companie pe care l-a iubit,” a adăugat ea.

Postarea a fost primită cu mesaje de condoleanțe și sprijin din partea fanilor și prietenilor din industria muzicală. Această tragedie a venit la doar câteva săptămâni după ce Robbie și Ayda și-au reînnoit jurămintele de nuntă, marcând astfel un contrast emoțional profund în viețile lor.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Premiile Emmy 2024: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu. Sofía Vergara, decolteu de infarct

Lux și opulență la cea de-a 76-a ediție a premiilor Primetime Emmy, duminică seară! Actrițele au strălucit pe covorul roșu de la Peacock Teather din Los Angeles, făcând să pară că evenimentul este, de fapt, o paradă a modei. Click! îți prezintă cele mai frumoase ținute de la prestigioasa gală.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..