Reese Witherspoon iubește din nou, la un an de la divorț! „Blonda de la drept” nu se mai ascunde

Reese Witherspoon iubește din nou, la un an de la divorț! „Blonda de la drept” nu se mai ascunde
📅 2024-09-14

Actrița americană Reese Witherspoon (48 de ani) are un nou iubit, la un an de la divorțul de Jim Toth (54 de ani) Ea se iubește cu Oliver Haarmann, un specialist în domeniul finanțelor, potrivit revistei People.

Reese Witherspoon are în palmares două divorțuri (Foto: GettyImages)

Cine e Oliver Haarmann, noul iubit al lui Reese Witherspoon

Cei doi au fost văzuți miercuri la o plimbare prin New York, iar apropiații susțin că relația lor este foarte serioasă.

Anterior, Oliver Haarmann a fost căsătorit cu femeia de afaceri Mala Gaonkar, în vârstă de 54 de ani - care acum este într-o relație cu muzicianul David Byrne, în vârstă de 72 de ani. Haarmann și Gaonkar au doi fii împreună.

Oliver Haarmann este partener fondator al Searchlight Capital Partners, o firmă de investiții de capital privat. El a fost anterior partener principal al companiei globale de investiții KKR & Co. A obținut o diplomă de licență în istorie și relații internaționale de la Universitatea Brown în 1990 și a făcut masterul la Harvard Business School în 1996.

Reese Witherspoon și Jim Toth au divorțat după 12 ani de mariaj

Reese Witherspoon și fostul ei partener de viață, Jim Toth, și-au șocat fanii în martie 2023, când au anunțat că s-au separat și că vor divorța după aproape 12 ani de căsnicie. 

Actrița de la Hollywood a băgat oficial divorț în aprilie 2023, la o săptămână după ce a anunțat încheierea căsătoriei lor. Ea a citat diferențele ireconciliabile drept motivul din spatele împărțirii lor în documentele judecătorești. Reese și fostul ei soț și-au început relația în 2010, logodindu-se în același an, în decembrie.

Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie intimă, în 2011. Anunțul despărțirii lor a fost făcut cu doar câteva zile înainte de a 12-a aniversare a nunții. În august, perechea a ajuns la un acord de divorț și a fost de acord să împartă custodia fiului lor de 11 ani, Tennessee. Reese îi mai împărtășește și pe fiul Deacon, în vârstă de 20 de ani, și pe fiica Ava, în vârstă de 24 de ani, cu fostul ei soț Ryan Phillippe (49 de ani).

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Cele 3 alimente pe care Nadia Comăneci le-a exclus difinitiv din dietă. Ce băuturi alcoolice consumă și cum se menține în formă

Nadia Comăneci se menține într-o formă fizică remarcabilă, chiar și la aproape 63 de ani, demonstrând că disciplina și echilibrul în stilul de viață sunt esențiale pentru sănătate.

Care este numele real al lui Theo Rose! Ce scrie în buletinul juratei de la Vocea României 2024

Care este numele real al lui Theo Rose!

Femeia pe care Angelina Jolie a iubit-o nebunește. A fost infidelă multor bărbați, dar fidelă unei singure femei: „M-aș fi căsătorit cu ea”

Femeia pe care Angelina Jolie a iubit-o nebunește

Diferența neașteptată de vârstă dintre Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu. Cine are mai mulți ani

Ce diferență mare de vârstă este între Horia Brenciu și soția sa

Probleme în paradis? Una dintre cele mai dorite vedete s-a despărțit de iubit? Detaliul care a atras atenția la o gală din New York

Probleme în paradis? Una dintre cele mai dorite vedete s-a despărțit de iubit? Detaliul care a atras atenția la o gală din New York.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..