Madonna își ține sub papuc iubitul tinerel! Akeem Morris are voie în patul ei doar când fac sex

Madonna își ține sub papuc iubitul tinerel! Akeem Morris are voie în patul ei doar când fac sex
📅 2024-09-16

Madonna (66 de ani) se comportă ca o șefă cu noul ei iubit, Akeem Morris (28 de ani). Conform apropiaților, sportivul de origine jamaicană nu are voie să plece nicăieri fără artista americană. El trebuie să urmeze regulile stricte pe care i le-a impus Regina Muzicii Pop.

Madonna și Akeem Morris sunt împreună de câteva luni (Foto: Instagram)

Madonna este foarte strictă cu iubitul ei

Prietenii Madonnei susțin că aceasta este îndrăgostită lulea de fotbalistul Akeem Morris! Poate din această cauză, vedeta americană, care deține o avere de 850 de milioane de dolari, l-a pus pe noul ei iubit să se mute în casă cu ea, potrivit tabloidului american Radar Online. Chiar dacă amândoi par foarte fericiți în această relație, se pare că Madonna este cea care deține complet controlul.

Ea este foarte strictă. El locuiește în casa ei și doar pentru că împarte patul ei, nu înseamnă că poate dormi în el!”, a declarat o sursă din anturajul Madonnei.

Akeem Morris nu are voie să se uite la televizor

Mai mult, cântăreața i-a interzis lui Akeem să se uite la televizor, mai ales la meciuri sau emisiuni sportive, în timpul petrecut împreună. Cu toate acestea, Madonna este dornică să-și arate aprecierea față de partenerul ei și îl răsfață cu multe cadouri scumpe și călătorii de lux. Luna trecută, cei doi au fost împreună în Italia, acolo unde vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere. La petrecere au fost prezenți familia și prietenii ei apropiați.

Luna trecută, Madonna și Akeem Morris au fost împreună în Italia (Foto: Profimedia)

Nevoia ei de a deține controlul s-ar fi înrăutățit de când fiul ei, David Banda (18 ani), s-a mutat cu iubita lui, Maria Atuesta (21 de ani), doar pentru a pretinde că nu are destui bani pentru mâncare. Situația a stresat-o pe Madonna – chiar dacă tânărul a mărturisit ulterior că a glumit.

„O supără foarte mult că David a făcut o astfel de glumă”, a declarat unul din apropiații Madonnei, pentru sursa citată mai sus. Madonna are cinci copii, doi biologici - Lourdes (27 de ani), din relația cu antrenorul de fitness Carlos Leon, Rocco (23 de ani), cu fostul ei soț Guy Ritchie – și patru adoptați: David, Mercy (18 ani) și gemenele Stella and Estere (11 ani).

În trecut, ea a fost căsătorită cu Guy Ritchie și Sean Penn, dar în ultimii ani s-a întâlnit doar cu bărbați mult mai tineri decât ea. Cel mai recent a avut o relație cu dansatorul Ahlamalik Williams (29 de ani), de care s-a despărțit în 2022.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Ce părere are Mihaela Rădulescu despre Iulia Vântur. Vedeta TV i-a zis în direct, pe Insagram ce gândește, iar actrița a reacționat imediat. FOTO

Recent, Iulia Vântur a atras atenția pe Instagram după ce a postat o imagine spectaculoasă, care a stârnit rapid reacții din partea fanilor și prietenilor apropiați.

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..