Demi Moore a slăbit 20 de kilograme. Cum a reușit vedeta să facă acest lucru

Demi Moore a slăbit 20 de kilograme. Cum a reușit vedeta să facă acest lucru
📅 2024-09-16

Demi Moore, una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, a trecut printr-o transformare fizică remarcabilă în timpul filmărilor pentru noul său film de horror, The Substance. Deși rolul i-a adus în prim-plan o schimbare fizică semnificativă, pierzând aproximativ 20 de kilograme, aceasta a venit la pachet și cu dificultăți de sănătate care i-au afectat profund starea fizică și emoțională.

Demi Moore. Foto: Shutterstock.

Într-un interviu recent acordat publicației Los Angeles Times, Demi Moore a dezvăluit că, pe lângă pierderea semnificativă în greutate, s-a confruntat cu o afecțiune severă – zona zoster. Aceasta a fost o consecință directă a stresului și a intensității filmărilor. „În prima săptămână de pauză, în care doar Margaret Qualley (care joacă clona personajului meu) lucra, am făcut zona zoster. Și apoi am slăbit aproximativ 20 de kilograme”, a spus actrița.

În The Substance, Demi Moore interpretează o celebritate în vârstă de 50 de ani, care încearcă să se întinerească temporar cu ajutorul unui medicament experimental. Rolul său a cerut o intensitate fizică și emoțională extremă, care a dus la pierderea în greutate și la provocări de sănătate. „Trebuie să pleci simțind că ai pus totul pe masă”, a adăugat Moore. „Acesta este tipul de efort pe care vrei să-l aduci unui astfel de rol”.

Citește mai multe pe canal33.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Premiile Emmy 2024: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu. Sofía Vergara, decolteu de infarct

Lux și opulență la cea de-a 76-a ediție a premiilor Primetime Emmy, duminică seară! Actrițele au strălucit pe covorul roșu de la Peacock Teather din Los Angeles, făcând să pară că evenimentul este, de fapt, o paradă a modei. Click! îți prezintă cele mai frumoase ținute de la prestigioasa gală.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..