Paula Chirilă, escapadă romantică în Insulele Greciei: „E prima oară!”

Paula Chirilă, escapadă romantică în Insulele Greciei: „E prima oară!”
📅 2024-07-20

Actrița a vorbit despre vacanța pe care o planifică pentru zilele următoare și care marchează o premieră pentru ea.

Paula Chirilă preferă să țină departe de ochii curioșilor dar și de lumina reflectoarelor viața sentimentată. De aceea nu se afișează nici pe rețelele de socializare cu actualul partener. Vedeta a dezvăluit la Xtra Night Show că în această lună va pleca alături de iubit într-un tur al insulelor grecești Zakynthos, Lefkada și Corfu.

„Plec în Grecia (...) Doamne ferește (n.r. nu se duce singură în vacanță). Este, este și e bine. Pur și simplu am uitat (n.r. să vină la un festival din Capitală). Stau vreo zece zile și nu eram eu foarte hotărâtă. Facem Zakynthos, Lefkada și Corfu și acolo ne întâlnim cu niște prieteni înainte de plecare”, a declarat Paula Chirilă, la Xtra Night Show.

Actița a mai spus: „Eu nu am fost niciodată în Grecia, e prima oară. E aproape și e foarte frumoasă. Așa visez (n.r. să își ia o casă), ori în Grecia, ori în Spania. Abia aștept să descoper tavernele, mie îmi place mâncarea grecească, e fabuloasă (...) Am fost pe insula Evia (...) Eram cu treabă (...) Abia aștept”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri antena stars

Alecsia Lazarescu va participa la STARS GALA

Motivul pentru care Ramona Gabor s-a mutat din România

Claudia Cream are un nou iubit

Dana Marijuana, detalii din viața personală: Eu sunt pensionară, gen

Oana Zăvoranu a scăpat de faliment

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..