Marea supărare a lui Florin Grigore! Artistul nu și-a văzut copila de 8 ani: ”Nu am acces”

Marea supărare a lui Florin Grigore! Artistul nu și-a văzut copila de 8 ani: ”Nu am acces”
📅 2024-04-18

Cântărețul și-a pus sufletul pe tavă în fața telespectatorilor Antena Stars și a dezvăluit aspectul care-l nemulțumește cel mai tare în viața lui.

Florin Grigore are doi copii cu două femei diferite, un băiat și o fată. Cu mama băiatului se înțelege perfect, în schimb cu cea a fetei situația este mult mai delicată, el nu și-a văzut copila de 8 ani. Da (nr. își petrece timp cu fiul său), în fiecare an mergem în concedii, în vacanțe. Mă văd des cu el. Și cu mama lui am o relație frumoasă, avem un copil pe care trebuie să îl creștem.”, a declarat Florin Grigore, în urmă cu puțin timp, exclusiv pentru Antena Stars

În urma declarațiilor făcute, în urmă cu puțin timp, în exclusivitate pentru Antena Stars, interpretul de muzică populară a vorbit despre durerea pe care o are în suflet.

Am un băiat și o fată. Ea are 13 ani, e în București. Nu am o relație bună cu ea, nici cu mama ei. E o situație mai delicată. Nu am mai văzut-o de foarte mult timp, de când avea cinci ani. Locuiește în București, dar nu am acces. Am mers de multe ori să o văd, dar nu s-a putut. Plătesc pensia alimentară. La un moment dat copilul mă va căuta. Indiferent de ce se va întâmpla, copilul își va pune o întrebare.”, a mai spus interpretul de muzică populară.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri antena stars

Adrian Minune a vorbit în premieră despre operația de micșorare a stomacului: „Am slăbit, sunt frumos”

Artistul a făcut două schimbări majore în privința aspectului său: operație de liposucție și și-a tatuat tot spatele.

Xonia apare alături de fostul iubit în online, dar zice că s-au despărțit: ”Cel mai bun prieten”

Arista susține că a rămas în relații excelente cu milionarul american, dar între ei nu mai există o idilă de iubire.

Concurenții sunt în bootcamp: ”Am zis că aici mor, Doamne!”

Irina Fodor a anunțat ce au de făcut concurenții la prima probă de la Chefi la Cuțite.

Alex Dobrescu se căsătorește cu o tânără care este pe interes: „Dacă îi cumpăr un inel de 50.000 de euro cu diamant roz…”

Bărbatul este decis să-și refacă viața alături de o fată care ar fi cu 15 ani mai mică decât el, după cum a declarat, aparent în glumă, la XNS.

Alex Dobrescu, primele declarații după acuzațiile Cristinei Cioran: „Voia să mă țină în șah ca să primească pat, dar a primit mat”

Fostul partener al Alex Dobrescu s-a apărat după sarabanda de acuzații pe care mama fetiței lui i le-a adus.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..