Cristian Țânțăreanu a dezvăluit ce investiție a făcut la mare cu 390.000 de euro: „Nu e de închiriat, nu e de nimic”

Cristian Țânțăreanu a dezvăluit ce investiție a făcut la mare cu 390.000 de euro: „Nu e de închiriat, nu e de nimic”
📅 2024-07-20

Afaceristul în vârstă de 80 de ani a vorbit despre ultimele investiții pe care le-a făcut în domeniul imobiliar, în Constanța.

Cristian Țânțăreanu se duce săptămânal pe litoral, acolo unde are trei apartamente evaluate acum la aproape 400.000 de euro. Singur sau cu familia, Cristian Țânțăreanu se bucură de acest lux și de posibilitatea de a merge la mare de fiecare dată când își dorește. Afaceristul nu dorește să le închirieze, având în vedere că aceste locuințe sunt folosite atât de copii, cât și de nepoții săi.

”Trei apartamente mici, de 60 de metri pătrați, foarte frumoase, în care ne ducem noi. Nu e de închiriat, nu e de nimic. Sunt apartamentele băieților, le-a cumpărat societatea și asta e treaba. Sunt foarte mulțumit de ele. Mă duc o dată pe săptămână.

Plec din pat, din Corbeanca, străbat tot Bucureștiul și în două ore jumate sunt în mare. Eu deja nu mai încap în ele, pentru că se duc nepoții cu prietenii. Merg în timpul săptămânii”, a declarat Cristian Țânțăreanu, la Știrile Antena Stars

Milionarul a vorbit și despre investiția de 25 de milioane de euro pe care a făcut-o la Corbeanca: ”El e funcțional și eu zic că e cea mai frumoasă investiție în domeniu din țară, cea mai reușită. E vorba despre 25 de milioane de euro. Dar nu sunt numai eu, mai sunt 3-7 acționari”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri antena stars

Alecsia Lazarescu va participa la STARS GALA

Motivul pentru care Ramona Gabor s-a mutat din România

Claudia Cream are un nou iubit

Dana Marijuana, detalii din viața personală: Eu sunt pensionară, gen

Oana Zăvoranu a scăpat de faliment

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..