Camelia Potec, planuri de nuntă după botez: „Cu locația a fost problemă”

Camelia Potec, planuri de nuntă după botez: „Cu locația a fost problemă”
📅 2024-04-19

Marea glorie a înotului românesc a explicat de ce nu a făcut marele eveniment până acum.

Camelia Potec a acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars. Marea înotătoare a explicat că nu se grăbește cu nunta, întrucât după ce a făcut lista de invitați a remarcat că este una foarte lungă, drept urmare s-a temut că ar putea uita personae foarte dragi. Îmn consecință a renunțat pentru că nunta nu mai era un moment de relaxare, așa cum și-a dorit dintotdeauna. Fosta sportivă a recunoscut că se gândește la rochia de mireasă, dar și la ținutele celor două „sirene” ale ei.

Fosta sportivă de performanță susține că la început a întâmpinat probleme în ceea ce privește organizarea marelui eveniment din viața ei, iar asta din cauza numărului mare de persoane pe care a trebuit să îl invite. Cu locația a fost o problemă. Am așteptat de mult timp această locație. Anul acesta s-a deschis. Am și fost și am vizitat-o, dar mi s-a promis că atunci când voi decide să mă căsătoresc, va fi deschisă.”, a mai spus fosta înotătoare de performanță.

Camelia Potec a vorbit și despre despre botezul fiicei sale: Ne-am dorit cât mai devreme (nr. să fie botezul). A fost pe repede înainte. La început nu ne-am dorit să avem petrecere după ceremonia religioasă, însă am decis să lăsăm familiile să vină acasă. Apoi, am decis să facem acest eveniment la un restaurant, din cauza numărului mare de persoane.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri antena stars

Mălina Avasiloaie, dezvăluiri din căsnicie

Elena Gheorghe, secretul siluetei trase prin inel

Otniela Sandu e singură și a schițat portretul bărbatului ideal: „Să fie o combinație între lucrurile acestea…”

Vedeta a dezvăluit în exclusivitate la Star Matinal care sunt caracteristicile pe care trebuie să le aibă un bărbat pentru a o cuceri.

Care este componența celor trei echipe de la Chefi la Cuțite! „Mi-am dorit foarte mult…”

Se știu concurenții care se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro. Totodată, Irina Fodor a anunțat și cele trei culori ale echipelor.

Pepe și Yasmine Pascu, o nuntă atipică: ”E o sinucidere din punct de vedere financiar”

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, celebrul artist a vorbit despre marele eveniment: petrecerea de nuntă cu Yasmin Pascu.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..