Bogdan de la Ploiești a explicat de unde au pornit certurile cu Cristina Pucean: ”E un fel de băiețel”

Bogdan de la Ploiești a explicat de unde au pornit certurile cu Cristina Pucean: ”E un fel de băiețel”
📅 2024-07-20

Muzicianul a dezvăluit de ce de-a lungul timpului au existat numeroase despărțiri între el și dansatoare.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar nu tot timpul curge lapte și miere în relația lor. De nenumărate ori cei doi s-au despărțit, iar manelistul a explicat acum care au fost motivele.

„Noi ne-am despărțit de câteva ori, mai ales la început, au fost zece ori, șapte ori, opt ori până în zece pe acolo despărțiri, două mai serioase. Câte o săptămână nu vorbeam deloc, cu „Ia-ți hainele de la mine”, era o obișnuință din a face treaba asta, scurt și la obiect, pentru că e tot Gemeni și ea a crescut singură și a făcut și ea ce a putut, e un fel de băiețel așa. Eu a trebuit să o descopăr, să văd cât de femeie poate să fie și întâlnirea noastră a fost bună pentru amândoi și pur și simplu i-am spus că nu e bine să facă chestia asta (...) Tot ce a fost rău mi-a făcut bine”, a declarat Bogdan de la Ploiești, în podcastul misto by Bursucu

Artistul a mai adăugat: „Este foarte răsfățată, încă copilărește și probabil de aceea, pentru că atunci când ajungi să fii foarte serios, cum am hotărât eu să fac, e totul serios, la punct și virgulă și oamenii au înțeles că a fost o etapă din viața noastră. Nu ne-am mai certat de luni de zile, de minim șase luni de zile”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri antena stars

Alecsia Lazarescu va participa la STARS GALA

Motivul pentru care Ramona Gabor s-a mutat din România

Claudia Cream are un nou iubit

Dana Marijuana, detalii din viața personală: Eu sunt pensionară, gen

Oana Zăvoranu a scăpat de faliment

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..