Cel mai tatuat profesor din lume în bucătăria Chefi la Cuțite: „M-au costat 75.000 de euro…”

Cel mai tatuat profesor din lume în bucătăria Chefi la Cuțite: „M-au costat 75.000 de euro…”
📅 2024-04-18

Mr. Snake, cel mai tatuat profesor din lume, a gătit pentru cei patru jurați de la Chefi la Cuțite.

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu au avut o surpriză imensă când în platoul emisiunii și-a făcut apariția Mr Snake, cunoscut drept cel mai tatuat profesor din lume. În vârstă de 38 de ani, pe numele său real Sylvaine Helaine, profesorul a spus cum i-au schimbat tatuajele viața.

„Sunt Sylvaine, am 38 de ani și sunt cel mai tatuat profesor din lume. Am cam 550 de ore de ședințe de tatuaj. Tatuajele m-au costat aproximativ 75.000 de euro. Tatuajele îmi oferă o a doua viață. Ziua sunt profesor, iar noaptea devin vedetă, iar în weekend călătoresc peste tot în Europa, merg la evenimente , pot merge la filmări miercurea…Este perfect, pentru că toate sunt complementare”, s-a descris concurentul.

El a mai precizat: „Sunt învățător de 15 ani și elevilor nu le pasă deloc de cum arăt pentru că toată lumea mă știe la Paris. Fie am fost învățătorul vreunui frate mai mare, fie părinții arată copiilor poze cu mine pe telefon. Sau poate m-au văzut la vreo emisiune sau pe internet. Și chiar dacă nu mă cunosc, poate se sperie pe moment, dar după câteva minute, deja lucrăm împreună. Își iau cărțile, citim și totul este în regulă. Copiii sunt deschiși la minte. Nu am avut probleme cu copiii. Uneori, o dată sau de două ori pe an, am probleme cu părinții pentru că părinții religioși spun că nu ar trebui să fiu profesor și că nu așa ar trebui să arate un profesor. Dar pentru că sunt cel mai bun dascăl, asta durează o săptămână. Apoi, totul dispare!”

Dintre părțile corpului cel mai greu de tatuat au fost ochii. „Un tip te ține țintuit și-ți ține ochii deschiși și nu ai voie să te miști, trebuie să te uiți într-un punct fix. Nici nu poți să te miști, când vezi cum vine ăla cu seringa…Poți vedea totul, nu vrei să treci prin asta. A durat doar 15 minute, dar au fost cele mai rele din viața mea! Am tot corpul tatuat. Voi face al doilea strat, tatuaje peste tatuaje, iar apoi al treilea și al patrulea strat. Poate al cincilea, și așa mai departe. Îmi place să fiu tatuat. Mă gândesc la tatuaje când mănânc, când mă antrenez, când lucrez…Când primul strat a fost gata m-am întrebat ce o să mai fac, așa că am decis să fac al doilea strat”, a mai spus francezul.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri antena stars

Adrian Minune a vorbit în premieră despre operația de micșorare a stomacului: „Am slăbit, sunt frumos”

Artistul a făcut două schimbări majore în privința aspectului său: operație de liposucție și și-a tatuat tot spatele.

Xonia apare alături de fostul iubit în online, dar zice că s-au despărțit: ”Cel mai bun prieten”

Arista susține că a rămas în relații excelente cu milionarul american, dar între ei nu mai există o idilă de iubire.

Concurenții sunt în bootcamp: ”Am zis că aici mor, Doamne!”

Irina Fodor a anunțat ce au de făcut concurenții la prima probă de la Chefi la Cuțite.

Alex Dobrescu se căsătorește cu o tânără care este pe interes: „Dacă îi cumpăr un inel de 50.000 de euro cu diamant roz…”

Bărbatul este decis să-și refacă viața alături de o fată care ar fi cu 15 ani mai mică decât el, după cum a declarat, aparent în glumă, la XNS.

Alex Dobrescu, primele declarații după acuzațiile Cristinei Cioran: „Voia să mă țină în șah ca să primească pat, dar a primit mat”

Fostul partener al Alex Dobrescu s-a apărat după sarabanda de acuzații pe care mama fetiței lui i le-a adus.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..