Locul din România unde îți poți lua Mercedes cu 300 de lei și BMW cu 150 de lei. Prețuri de la 50 de lei

Locul din România unde îți poți lua Mercedes cu 300 de lei și BMW cu 150 de lei. Prețuri de la 50 de lei
📅 2024-09-16

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat joi, 5 septembrie, pe Facebook că încearcă să găsească „stăpân” unor mașini lăsate să ruginească pe domeniul public. Prețurile pornesc de la 50 de lei.

Emil Boc încearcă să scape de mașinile „fără stăpân”. Foto: Shutterstock

«Mercedes la 300 de lei și BMW la 150 de lei» - Licitație pentru mașinile «fără stăpân». Prețuri de pornire de la 50 de lei. 

Primăria eliberează spațiul public de mașinile vechi, nerevendicate de proprietari, urmând procedurile legale. Mașinile în cauză vor fi vândute prin licitație cu strigare, la sediul Primăriei Cluj-Napoca de pe str. Moților, în data de 11 septembrie. Cei interesați să participe la licitație pot să consulte detaliile de participare pe website-ul Primăriei, la link-ul din comentarii. 

Mașinile pot fi vizionate pe strada Nădășel, nr. 4A până pe data de 11.09.2024, în intervalul orar 08:00 - 15:00”, se arată în postarea publicată de Emil Boc pe Facebook. 

Citește continuarea pe Click.ro!

O astfel de mișcare a fost efectuată și în urmă cu un an, dar în Galați. Fiscul a scos la licitație case, terenuri și mașini, iar prețurile de pornire pentru unele autoturisme au fost derizorii.

Prima licitație a avut loc la începutul lunii februarie a anului 2023 și viza un Audi A7 din 2012, cu o capacitate cilindrică de 2.967 centimetri cubi, pe motorină, cu peste 230.000 de kilometri, la un preț de 55.158 de lei.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri adevarul

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..