Copil de 12 ani din Alba Iulia, rănit după ce o poartă de fotbal s-a desprins din sistemul de fixare

Copil de 12 ani din Alba Iulia, rănit după ce o poartă de fotbal s-a desprins din sistemul de fixare
📅 2024-09-16

Un copil de 12 ani din Alba Iulia s-a ales cu răni la o mână, după ce o poartă de fotbal s-ar fi desprins din sistemul de fixare. Incidentul s-a petrecut în seara zilei de miercuri, 28 august, însă oamenii legii s-au sesizat, din oficiu, miercuri, 4 septembrie. 

Întâmplarea nu a fost semnalată autorităților. foto shutterstock (Arhivă)

Conform IPJ Alba, copilul s-a prezentat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

La data de 4 septembrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 28 august 2024, un minor în vârstă de 12 ani, din Alba Iulia, în timp ce se afla pe un teren de sport aflat în incinta unei școli gimnaziale, a suferit leziuni la o mână din cauză că o poartă de fotbal s-ar fi desprins din sistemul de fixare. Minorul a ajuns la spital unde a primit îngrijiri medicale, iar incidentul nu a fost sesizat poliției. În legătură cu acesta, sunt efectuate cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a produs”, se arată în comunicatul sursei citate. 

Un incident similar s-a petrecut în luna aprilie a acestui an, într-un sat din Bihor. Mai exact, un copil de doar șase ani din localitatea bihoreană Ciumeghiu a fost transportat la spital, după ce o poartă metalică de pe un teren de fotbal a căzut peste el.

Minorul a dus în sala de operație, întrucât avea leziuni grave la nivelul capului, membrelor și toracelui.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri adevarul

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..