Cât costă să trăiești în Marea Britanie, conform unui român. „Când mergi la dentist, lași o căruță de bani”

Cât costă să trăiești în Marea Britanie, conform unui român. „Când mergi la dentist, lași o căruță de bani”
📅 2024-09-16

Viața s-a scumpit în întreaga lume. Dacă în trecut oamenii încercau să-și găsească soluția la problemele financiare în Occident, în prezent nici nu mai intră în discuție. Un român a postat pe TikTok un videoclip în care a vorbit despre cheltuielile sale. 

Inflația a dus la scăderea nivelului de trai. Foto: Shutterstock

Ce te rupe în Anglia la buzunar? Hai să aflăm împreună! În primul rând, începem cu asigurarea la mașină. O asigurare la mașină începe la 100 de lire până la 200, 200 și ceva, lunar, depinde de situație, bineînțeles. 

Citește continuarea pe Click.ro!

Pe lângă asigurarea de la mașină, avem și stomatologul. Când mergi la dentist, lași acolo o căruță de bani. O extracție costă în jurul a 200 de lire. Vorbim de o extracție minoră, nu intervenții mai complicate”, a spus tânărul într-un videoclip publicat pe TikTok. 

Nici în Germania lucrurile nu sunt tocmai roz. Un român a arătat, în urmă cu un an, pe TikTok, câți bani cheltuie în fiecare lună. El a spus că o familie de patru persoane (soț, soție și doi copii) are nevoie lunar de peste 3.000 de euro.

Unii internauți au confirmate cele prezentate de român, afirmând că traiul în Germania este scump. Astfel, mulți dintre cei plecați peste hotare au decis să revină în țară.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri adevarul

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..