Cod galben de vânt puternic pentru mai multe zone din județul Tulcea. Până când este valabil

Cod galben de vânt puternic pentru mai multe zone din județul Tulcea. Până când este valabil
📅 2024-09-16

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă după-amiaza, o atenţionare nowcasting Cod galben de vânt puternic pentru zone din judeţul Tulcea, valabilă până la ora 17:00.

Cod galben de vânt puternic pentru zone din județul Tulcea FOTO Arhivă

Potrivit meteorologilor, în zona de litoral a judeţului Tulcea, respectiv zona localităţilor Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe, dar şi în Delta Dunării, respectiv zona localităţilor Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beştepe, Crişan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina, se vor semnala intensificări locale ale vântului cu viteze la rafală de 50-70 km/h, potrivit Agerpres.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.  

Cum este vremea pe litoral

Cerul va avea înnorări temporare la mare și se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va sufla cu până la 55 km/h, iar mercurul din termometre va urca până la 25 de grade Celsius. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri adevarul

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..