Ungaria, strivită în Liga Națiunilor: naționala maghiară a suferit umilința serii în Europa

Ungaria, strivită în Liga Națiunilor: naționala maghiară a suferit umilința serii în Europa
📅 2024-09-16

Aflată în Liga A a Națiunilor, unde evoluează pentru a doua ediție la rând, Ungaria a trăit un dezastru fotbalistic, sâmbătă, la debutul ei în stagiunea 2024-2025. Pentru că, la Düsseldorf, selecționata pregătită de Marco Rossi (59 de ani) s-a lovit de Germania ca de stâncă!

Szoboszlai. FOTO: Facebook

Nemții au marcat gol după gol, prin Füllkrug (27), Musaiala (57), Wirtz (66), Pavlovic (77), iar penalty-ul lui Havertz (81) a întregit o seară de coșmar pentru reprezentativă maghiară, învinsă cu 5-0!

Aflați într-o serie cu Germania, Țările de Jos și Bosnia, ungurii vor întâlni Bosnia, marți, 10 septembrie, la Budapesta, în al doilea meci din această campanie. Sâmbătă, în celălalt meci al grupei, Țările de Jos – Bosnia s-a încheiat cu victoria categorică a gazdelor, la Eindhoven: 5-2.

Revenind la Ungaria, la precedenta ei participare în Liga A a Națiunilor, unde România n-a fost niciodată, această națională s-a clasat pe locul 2, după Italia, dar înaintea Germaniei și Angliei. Atunci, maghiarii au strâns 10 puncte în șase meciuri, liderul Italia având 11 puncte. În campania respectivă, 2022-2023, Ungaria a remizat, acasă, cu Germania, scor 1-1, iar meciul din deplasare l-a câștigat cu 1-0.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri adevarul

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..