Nicolae Ciucă își lansează cartea într-o emisiune TV: „Răbdarea te duce la poarta Raiului. Smerenia te bagă în el”

Nicolae Ciucă își lansează cartea într-o emisiune TV: „Răbdarea te duce la poarta Raiului. Smerenia te bagă în el”
📅 2024-09-16

Așteptarea a luat sfârșit. Președintele Senatului și liderul PNL, Nicolae Ciucă, își va lansa mult-așteptata carte, intitulată „În slujba țării”, duminică în emisiunea „Poezia și delicatețuri” cu Mircea Dinescu. 

Cartea „În slujba țării” va fi lansată duminică. Foto: INQUAM Photos| Octav Ganea (Arhivă)

Răbdarea te duce la poarta Raiului. Smerenia te bagă în el”, a spus Nicolae Ciucă în teaserul prezentat de Prima TV. 

Emisiunea poate fi văzută duminică, de la ora 14.00, la Prima TV.

De asemenea, Nicolae Ciucă a explicat, într-o postare pe Facebook, și motivul pentru care a ales ca lansarea să aibă loc la Cetate.

Mâine, de la ora 14:00, vă invit să îmi fiți alături pe Prima TV, alături de Mircea Dinescu, unde voi prezenta cartea «În slujba Țării». Am ales ca acest moment să aibă loc, simbolic, la Cetate, aproape de locurile copilăriei mele, cărora le-am dedicat multe pagini.

Vă așteaptă o discuție caldă și deschisă - în special despre prima jumătate a cărții, în ale cărei pagini vorbesc despre experiența mea de viață. Atât personale, cât și profesionale, acele momente și trăiri mi-au format caracterul, mi-au definit principiile și m-au învățat care îmi e adevărata misiune: aceea de a-mi servi țara cu devotament, onoare și credință.

Ne vedem mâine, de la 14:00, pe Prima TV. O să mă vedeți cum sunt eu, omul, în județul meu natal, la mine acasă”.

Replici între Ciolacu și Ciucă

Lansarea cărții a fost amânată de două ori. Inițial, liderul Partidului Național Liberal a transmis în luna mai că „În slujba țării” va fi publicată în iunie. Ulterior, în luna iulie, acesta a precizat că lansarea va avea loc în luna august.

În plus, Marcel Ciolacu, președinte PSD și premier, a lansat și câteva ironii în spațiul public cu privire la cartea scrisă de Nicolae Ciucă. 

După apariția unei investigații Snoop, care a scos la iveală faptul că PNL a cheltuit două milioane de euro pentru a promova volumul, Ciolacu a fost întrebat, în cadrul unei conferințe de presă, despre banii pe care formațiunea politică liberală i-a plătit din fonduri publice pentru campania de promovare a cărții.

„Am înțeles că au fost folosite (n.red fondurile) la lansarea unei cărți. O să fie un bestseller, sunt convins, mai ales dacă ținem cont de ce promovare a avut”, a spus președintele PSD.

 Ulterior, șirul săgeților dintre cei doi lideri a continuat. Într-o postare pe Facebook, Marcel Ciolacu i-a recomandat lui Ciucă „să scrie mai mult la vestita carte și mai puțin pe rețelele sociale”.  În caz contrar, liderul PNL ar putea avea „mai multe panouri publicitare decât pagini”.

Totuși, Nicolae Ciucă a ținut să-l liniștească pe Ciolacu, spunând pe Facebook că acesta „va avea un exemplar cu dedicație”.

Recent, președintele Senatului a spus că în prima parte a cărții este prezentată viața sa, începând cu copilăria și până la liceul militar, apoi parcursul său profesional.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri adevarul

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..