Ciolacu nu se teme de concurența lui Mircea Geoană la prezidențiale. „Un lucru foarte bun pentru democrație”

Ciolacu nu se teme de concurența lui Mircea Geoană la prezidențiale. „Un lucru foarte bun pentru democrație”
📅 2024-09-16

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că o eventuală candidatură a fostului secretar general al NATO, Mircea Geoană la funcţia de preşedinte al României, dar şi faptul că vor participa mai mulţi candidaţi în această cursă electorală, reprezintă „un lucru foarte bun pentru democraţie”.

Ciolacu spune că un număr mai mare de candidați este bine pentru democrație FOTO Arhivă

Ciolacu, care s-a aflat, sâmbătă, într-o vizită la Şcoala Gimnazială "Profesor Cristea Stănescu" din comuna Cornu din judeţul Prahova, a fost întrebat de jurnalişti dacă va împărţi acelaşi bazin electoral cu Geoană, iar el a răspuns cu o glumă.

"Nu l-am găsit la bazin. Nu era, aşa că nu îl împărţim. E bine, o să fie foarte mulţi candidaţi în perioada următoare, e un lucru foarte bun pentru democraţie", a afirmat liderul PSD, care efectuase anterior şi o vizită la bazinul de înot al unităţii de învăţământ din Cornu, potrivit Agerpres.

Mircea Geoană l-a notificat marţi pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, că se va retrage din funcţia de secretar general adjunct al Alianţei începând cu 10 septembrie, a informeat marţi nato.int.

Jens Stoltenberg a acceptat demisia, mulţumindu-i lui Mircea Geoană pentru activitatea sa timp de aproape cinci în această funcţie la NATO. Mircea Geoană este primul român care a deţinut funcţia de secretarul general adjunct al NATO, a mai precizat nato.int.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri adevarul

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..